chalkida365.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κάνουν «ταμείο» στα μπλόκα οι αγρότες: Τι κέρδισαν από το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Κοινοποίηση

Ραντεβού στα μπλόκα για να κάνουν «ταμείο» από τη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, δίνουν οι αγρότες που δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι εάν δεν δοθεί λύση στα προβλήματά τους.

Ο αγρότες αύριο Πέμπτη, θα ενημερώσουν τους συναδέλφους τους για το τι κέρδισαν από τη συγκέντρωση στην Αθήνα και στη συνέχεια θα λάβουν τις αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων τους.

Για την ώρα, φαίνεται πως οι αγρότες Θεσσαλίας έχουν κερδίσει μία συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την ερχόμενη εβδομάδα αμέσως μετά την επιστροφή του από την Ινδία για ζητήματα που αφορούν τον κάμπο, ο οποίος επλήγη από τη θεομηνία «Ντάνιελ», καθώς και την δέσμευση να δοθεί μάχη στις Βρυξέλλες για την Κοινή Αγροτική Πολιτική.

Από την πλευρά της η Κυβέρνηση εκτιμά πως το αγροτικό κίνημα θα εκτονωθεί, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων για το πετρέλαιο, εφόσον το επιτρέψει ο προϋπολογισμός. Ωστόσο κυβερνητικά στελέχη επαναλάμβαναν στο CNN Greece ότι δεν υπάρχουν άλλα δημοσιονομικά περιθώρια και πως «Δεν έχουμε να δώσουμε κάτι παραπάνω και οι αγρότες το ξέρουν».

Πήγη:www.cnn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χαλκίδα: 29χρονος έπιασε από τον λαιμό τη μητέρα του και διέλυσε το σπίτι

Κ. Μητσοτάκης από Αγροτικής Ανάπτυξης: Παράταση του προγράμματος για φθηνό ρεύμα στους αγρότες

Στερεά Ελλάδα: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί, που χρειάζονται αλυσίδες